نظرسنجی سایت

تا چه اندازه فایلی که خرید کرده اید، همان مطلبی بوده که لازم داشتید؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 208
  • بازدید دیروز : 1225
  • بازدید کل : 1189228

علوم و فنون مواد غذایی


علوم و فنون مواد غذایی

علوم و فنون مواد غذایی

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 

کتاب علم و فنون مواد غذایی با زبان انگلیسی و تعداد صفحات 380 آماده دانلود است. فهرست این کتاب شامل:


مبلغ واقعی 6,000 تومان    15% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 5,100 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۹               تعداد بازدید : 742

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

دانلود مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای (pdf)

دانلود مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای (pdf)

دانلود مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای (pdf) عنوان فایل : دانلود مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای نوع فایل : pdf حجم فایل : مگ تعداد صفحات : 33 ص شرح مختصر : مقاله مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای (Capsicum annum) گیاهی یک ... ...

کردستان - سنندج

تمام حقوق این وبسایت به تستفا تعلق دارد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما