علوم و فنون مواد غذایی
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
کتاب علم و فنون مواد غذایی با زبان انگلیسی و تعداد صفحات 380 آماده دانلود است. فهرست این کتاب شامل:
مبلغ واقعی 6,000 تومان 15% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 5,100 تومان
برچسب های مهم
دانلود مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای (pdf) عنوان فایل : دانلود مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای نوع فایل : pdf حجم فایل : مگ تعداد صفحات : 33 ص شرح مختصر : مقاله مدیریت برداشت و پس از برداشت فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای (Capsicum annum) گیاهی یک ... ...